Samen zingen verbindt!

Mensen met elkaar verbinden

door met plezier samen te zingen.

Mijn enthousiasme en ervaring daarvoor in te zetten

Dat is genieten!

AmeezingTOP2000

Er hebben 3 succesvolle edities plaatsgevonden van de AmeezingTOP2000 in Deurne. Deze vonden plaats in 2018, 2019 en 2022. Op dit moment staat er nog geen 4e editie op de planning. Zou gauw dit het geval is, leest u hier meer informatie over.

Zie hier een impressie van het slotlied van de 3e edititie.

AmeezingTop2000 is een dag voor iedereen die van zingen houdt en dit graag eens wil ervaren in een groot popkoor. Enige zangervaring is handig maar zeker geen voorwaarde. Passie en zangplezier staan voorop. We nodigen zowel jongeren met weinig zangervaring uit als de ervaren koorzanger die graag eens in een andere setting wil zingen.  Aan het einde van de dag vindt er een afsluitend concert plaats.  In drie sub-koren worden er per koor twee songs ingestudeerd. In één groot slotkoor wordt er een song gezongen.

Ter voorbereiding op de dag krijg je de bladmuziek en de ingezongen partijen toegestuurd. Dit helpt om op de dag zelf lekker voluit te kunnen zingen. Wil je hierbij wat hulp en begeleiding dan kun je dat aangeven bij je aanmelding.

Het afsluitende concert vindt plaats in de kapel van Fletcher Hotel Willibrordhaeghe Deurne. Familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

De muzikale leiding van deze dag is in handen van de Deurnese Dirigenten Twan DirksVera keijsers en Carolien van der Hulst.  én  Don Henken uit Den Bosch.  Nikolay Tsolov begeleidt de dag op piano.  

Organisatie: Stichting AlegriaCantawww.Stichting AlegriaCanta

Een impressie van editie 20182019 en 2022

Menu