Samen zingen verbindt!

Mensen met elkaar verbinden

door met plezier samen te zingen.

Mijn enthousiasme en ervaring daarvoor in te zetten

Dat is genieten!

Workshop zingen

Ben je op zoek naar een teambuildingsactiviteit of een bedrijfsuitje?

Ga zingen! Samen zingen verbindt.

Zonder enkele zangervaring zing je in korte tijd samen een lied. Carolien staat met haar enthousiasme en ervaring garant voor succes en zorgt voor de juiste sfeer om met elkaar te zingen. Een hartverwarmende ervaring die blijft “rondzingen”. Elke workshop wordt op maat gemaakt. Daardoor sta je als organisator niet voor verrassingen terwijl de workshop voor de deelnemers één grote verrassing is. Mogelijke workshops kunnen zijn:

1. Zing je eigen lied

Samen maak je een eigen lied voor je bedrijf. Leuk tijdens een bedrijfsuitje, verbindend na een reorganisatie of als blijvende herinnering bij een jubileum of afscheid. In groepjes schrijf je een eigen tekst op een bestaande melodie en het eindresultaat wordt vastgelegd met een geluidsopname.

2. Werelds Zingen

Samen meerstemmige liederen zingen uit o.a. Italië, Afrika of Zuid-Amerika. Muziek die je raakt ook al spreek je de taal niet.

3. Langs het tuinpad van mijn vader

Zingen in Deurne, het geboortedorp van Friso Wiegersma, tekstschrijver van "Het Dorp" en vele andere mooie liedjes, zoals "Telkens weer, Nikkelen Nelis en Moeder, ik wil bij de revue".

Duur en locatie

De lengte van de workshop kan variëren van 45 minuten tot 2 uur, de grootte van de groep van 10 tot 200 deelnemers. De workshops worden op locatie gegeven. Carolien zorgt voor de benodigde materialen zoals piano, geluidsinstallatie en beamer en als je wilt kan ze bemiddelen in het zoeken naar een locatie.

BedrijfsfeestWorkshop zingenZevenzondenzangworkshop foto
Menu