Samen zingen verbindt!

Mensen met elkaar verbinden

door met plezier samen te zingen.

Mijn enthousiasme en ervaring daarvoor in te zetten

Dat is genieten!

Zangworkshop

Ben je op zoek naar een actieve, gezellige groepsactiviteit voor je verjaardag, bruiloft, jubileum, familiedag of vriendenweekend?

Zonder enkele zangervaring zing je in korte tijd samen een lied. Carolien staat met haar enthousiasme en ervaring garant voor succes en zorgt voor de juiste sfeer om met elkaar te zingen. Een hartverwarmende ervaring die blijft “rondzingen”.
Elke zangworkshop wordt op maat gemaakt. Daardoor sta je als organisator van de workshop nooit voor verrassingen terwijl de workshop voor de deelnemers één grote verrassing kan zijn. Mogelijke workshops kunnen zijn:

1. ZevenZondenZangworkshop

Geïnspireerd op het schilderij "De 7 hoofdzonden" van Jeroen Bosch schallen de zeven hoofdzonden door de ruimte met onder andere "Het land van Maas en Waal", "Je loog tegen mij" en "Kom uit de bedstee".

2. Muziekbingo

Het bekende spelletje bingo, maar dan zingend met elkaar! En natuurlijk valt er wat te winnen. Een gezellige groepsactiviteit voor een grote groep. 

3. Zing je eigen lied

Samen maak je een eigen lied. Leuk om samen eens eindelijk dat familielied of vriendenlied te maken. In groepjes schrijf je een eigen tekst op een bestaande melodie en het eindresultaat wordt vastgelegd met een geluidsopname.

Duur en locatie

De lengte van de workshop kan variëren van 45 minuten tot 2 uur. De grootte van de groep kan variëren van 10 tot 200 deelnemers. De workshops worden op locatie gegeven. Carolien zorgt voor de benodigde materialen zoals piano, geluidsinstallatie en beamer en als je wilt kan ze bemiddelen in het zoeken naar een locatie.

BedrijfsuitjeLangs het tuinpad van mijn vaderWorkshop
Menu